^Top

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Asociaţia Urmaşii lui Neemia

Cel mai bun tip de conducător este cel ce face urmaşiZiua aceasta a Domnului, să fie binecuvântată de El.
x

Sugar Bar contents go here

Pentru a fi lider al unui popor, nu este important cât de mult câştigi de pe urma acestui lucru, ci cât de mult slujeşti acelor oameni a căror conducător eşti. Vrei ca toţi să te asculte, dar te porţi ca un tiran cu ei; rezultatul va fi ascultare de frică şi la urmă vei fi urât şi alungat. Autoritatea nu se câştigă prin forţă şi impunerea tuturor ideilor personale, ci se câştigă arătând înţelegere faţă de nevoile altora şi făcând pe ceilalţi să înţeleagă ascultarea ca un lucru bun pentru el şi pentru cei din jur cu care convieţuieşte. Domnul Isus nu a avut o atitudine de a le impune ceva ucenicilor, ci El Însuşi a slujit. A avut autoritate faţă de ei prin dragoste şi slujire, dând un exemplu practic în acest sens...


Mai multe...


 

 

 

Articol special
Planul Secret al Chinei împreună cu Yahoo împotriva creștinilor

 

Locaţia Bazei de misiune

 

Paşi în slujire

      Pentru că simțea de mult timp chemarea spre misiune într-o țară săracă, pastorul Laszlo Molnar, în anul 2008, la auzirea chemării lui Dumnezeu a fost să cunoască care sunt nevoile acestei țări. A încercat să treacă peste șocul indus de sărăcia extremă și să vadă în ce fel se poate folosi Dumnezeu de el acolo și dacă acesta e locul în care ne vrea El. Răspunsul nu a intârziat să apară.

Laci si Susana Molnar

Laszlo si Susana Molnar

      Prima țară în care a reușit să iasă pentru misiune a fost Mozambique. Mozambique este o țară situată în S-E Africii cu o populație de aproximativ 22 milioane locuitori. Limba oficială este portugheza iar pe lângă aceasta sunt peste 30 de dialecte întâlnite frecvent. Este una dintre cele mai sărace țări din lume, rezultat al asupririi coloniale și al multor ani de război civil.
      O țară cu peste 300.000 de orfani și aproximativ 25% din locuitori sunt infectați cu HIV. Majoritatea oamenilor nu au acces la nici un fel de servicii medicale, apelând la vrăjitori pentru a primi vindecare. O problemă "acuta" a acestei țări este și malaria, una dintre cauzele frecvente de deces în această parte a lumii.
      Mortalitatea infantilă este extrem de crescută, aproximativ 20-25% din copii netrecând de vârsta de 5 ani.
      Dorința de a merge în Padurea Amazoniană și rugăciunile îndreptate către Dumnezeu, au fost ascultate de Cel PreaÎnalt, așa încât, un an mai târziu, avea să meargă unde își dorea. Experiența din prima călătorie misionară, i-a fost de ajutor pentru ceea ce urma să se întâmple încă odată după un an. Mergând și în 2009 împreună cu soția.
      Pădurea Amazoniană este cunoscută și sub numele de Amazonia sau Jungla Amazoniană și este o pădure umedă de foioase, care acoperă cea mai mare parte din bazinul Amazonului din America de Sud. Pădurea se intinde pe teritoriul a 9 țări, Brazilia, Peru, Columbia, Venezuela, Bolivia, Guyana, Guyana Franceză, Ecuador și Surinam, având o suprafață de 5,5 milioane de kilometri pătrați.
      Pădurea Amazoniană constituie peste jumătate din pădurile tropicale rămase pe Pământ și reprezintă cel mai bogat ecosistem al lumii. Aici trăiesc foarte multe specii de păsări și animale, multe dintre ele fiind încă nedescoperite.
      60% din pădure se află pe teritoriul Braziliei, 13% se află în Peru, iar restul este împărțită de celelalte șapte state.
      Dumnezeu lucrează într-un mod minunat în familie, și copiii sunt hotărâți să meargă în misiune când vor fi mari. Fiecare dintre ei dorind să meargă în una dintre cele două continente: America de Sud sau Africa.

Comments   

# It is a great Sitemircea 2015-11-06 12:13
It is a site that tries to help others in knowing the Word of God and about mission in the whole world.
# Yeah!jack2 2015-11-13 13:12
That's right! :lol:

You have no rights to post comments

Login User

Puteti sa va logati si sa lasati un comentariu

Calendar

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Site actualizat cu 3 luni în urmă
Urmasii lui Neemia Copyright © 2010 - 2018
Urmaşii lui Neemia PRchecker.info
Privacy Policy & Terms of Use All Rights Reserved