^Top

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Asociaţia Urmaşii lui Neemia

Cel mai bun tip de conducător este cel ce face urmaşiDumnezeu are ceva special pentru dumneavoastră astăzi.
x

Sugar Bar contents go here

Pentru a fi lider al unui popor, nu este important cât de mult câştigi de pe urma acestui lucru, ci cât de mult slujeşti acelor oameni a căror conducător eşti. Vrei ca toţi să te asculte, dar te porţi ca un tiran cu ei; rezultatul va fi ascultare de frică şi la urmă vei fi urât şi alungat. Autoritatea nu se câştigă prin forţă şi impunerea tuturor ideilor personale, ci se câştigă arătând înţelegere faţă de nevoile altora şi făcând pe ceilalţi să înţeleagă ascultarea ca un lucru bun pentru el şi pentru cei din jur cu care convieţuieşte. Domnul Isus nu a avut o atitudine de a le impune ceva ucenicilor, ci El Însuşi a slujit. A avut autoritate faţă de ei prin dragoste şi slujire, dând un exemplu practic în acest sens...


Mai multe...


      China a schimbat persecuţia pentru totdeauna Persecuţia împotriva creştinilor tocmai şi-a schimbat nivelul într-o formă în care nimeni nu a prevăzut-o. Conform unui document tradus obţinut de BTJ, China este pe cale să creeze unul din cele mai mari planuri de control social al creştinilor întocmit vreodată. (https://chinacopyrightandmedia.wordpress.com/2014/06/14/planning-outline-for-the- construction-of-a-social-credit-system-2014-2020/)

    Guvernul Comunist Chinez lucrează în secret la un plan de a atribui fiecăruia din ţară "scoruri cetăţeneşti". Ei au anunţat acuma detaliile şi lucrează repede la el. Conform ACLU din Statele Unite: "China pare să folosească toate instrumentele al informaţiei despre vârstă - cumpărând date electronice, reţele sociale, sortare algoritmică - pentru a construi o unealtă modernă pentru controlul social".

     În acest sistem nou, fiecare este măsurat printr-un scor între 350 şi 950, iar acest scor este legat la un card cu ID naţional. În plus faţă de măsurarea creditului financiar, scorul va măsura de asemenea conformitatea personală politică. Exprimându-ţi credinţa ta în Isus Christos, de exemplu, sau doar având prieteni care sunt creştini, va afecta scorul şi îl va micşora. Cu cât este mai mic scorul, cu atât primeşti mai puţine privilegii de la Guvern.

    Toate scorurile vor fi făcute publice. Aceasta va oferi posibilitatea tuturor de a vedea dacă vreunul din prieteni are un scor social care-l scade scade pe al lor. Dacă este aşa, atunci vor putea simplu să se disocieze de ei şi să crească scorul personal. Beneficiul social al unui scor mai mare va da posibilitatea unui cetăţean să acceseze mai uşor locuri de muncă, documente de călătorie, licenţe pentru business, împrumuturi bancare etc. Pedepsele pentru a avea un prieten cu un scor mic, ca cei ce cred în Isus, vor fi numeroase.

    Guvernul chinez a angajat giganţii în tehnologie Alibaba şi Yahoo Tencent pentru a-l ajuta să administreze noul program. Aceste două companii sunt cele mai folosite în China ca rețele sociale, acces la internet și comerț electronic on/line. Ele deja au baze de date extraordinare despre cetățenii chinezi. Din cauza poziției Chinei pe plan mondial din punct de vedere al comerțului - acești doi giganți în tehnologie au de asemenea baze de date enorme despre toți locuitorii lumii. Când va veni vremea să înarmeze opresiunea, nu există mai mare unealtă decât comunicarea on-line și comerțul de date.

    Giganții chinezi în tehnologie nu lucrează singuri. Gigantul American Yahoo câștigă 23 de miliarde de dolari din stocul Alibaba, o achiziție care s-a permis să fie făcută în 2006, când au pus mâna pe toate identitățile și comunicarea susținătorilor cunoscuți ai democrației care foloseau adresele de e-mail de la Yahoo. Conform planului Guvernamental, scorul va fi terminat pentru toți cetățenii până în anul 2020.

     Vă rog să susțineți China în rugăciunile voastre. Ei continuă să experimenteye cea mai mare treyire spirituală din lume și încep cea mai largă mișcare de misiune din istorie. Sunt concentrațisă ducă Vestea Bună la cele mai întunecate zone din lume și dușmanul îi urmărește oriunde merg pentru a-i opri.

Sursa: BackToJerusalem.com

You have no rights to post comments

Calendar

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Site actualizat cu 3 luni în urmă
Urmasii lui Neemia Copyright © 2010 - 2018
Urmaşii lui Neemia PRchecker.info
Privacy Policy & Terms of Use All Rights Reserved